Det är många som redan besöker min blogg

Titta vad många som har besökt min blogg igår! Kan inte fatta att det var så många som var inne i min blogg igår. Jag gillar er läsaren! <3 Hoppas ni stannar kvar tills bloggen stängs.
Hejdå! <3

Hej!

Ja, idag har jag tagit lungt. Jag hoppas att alla har haft en bra dag! Imorgon ska jag i alla fall på en konsert. Jag kommer att ta bilder på det och sedan lägg upp hit på min dagbok ;-)
Jag ska läsa mina favorit bloggar och sedan ringa min kompis. Vi ska fika! :-)
Jag gillade honom när jag  var liten. :-)

Är med i en tävling!

Hej!
Jag såg en blogg som var med i en tävling så varför kan inte jag vara med? ;-) Jag gillar att måla naglarna men har inte vetat att man kan sätta fast små diamanter. Jag vill jätte gärna vinna. Om inte jag skulle fatta hur man använder de sakerna skulle jag ge bort de till mina vänner. :-)
Tyvärr så har jag inte facebook.
Man vinner 200 kr som present kort.
Hejdå så länge. :-) <3

Jag gillar er amigos

När jag såg denna gulliga bild blev jag upprörd. Jag saknar mina närmaste vänner som bor i Spanien och Argentina. Jag hoppas att jag kommer att få se de någon vacker dag.
Adios hasta luego!

Hola Amigos!

Jag heter Juliah Castro och min mamma kommer från Argentina. Jag kan tala spanska och svenska. Jag kallas för Julio för jag är född i juli, och på spanska så heter juli Julio. Jag hoppas att ni har en trevlig dag och läser min blogg. Jag är inte bra på design på bloggar så om du kan göra en design så skulle jag vilja få den för gratis. :-)
MvH Juliah

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0